En Definitiv Historien

av de Somali Katt

kompileres ved

Walter & Karen Del Pellegrino

(Lycos Top 5% icon)

Takk deg Lycos for de vidunderlig gjennomgang!

 

Bord av Innhold| E-Mail OsS | Gjest Bok | Skrev Oss

 

Denne site er formgis for de alvorlig student av tidlig Somali historien og developement. Den er ment til blir anvendes idet en redskap for de Somali eier eller oppdretter hvem ønskene til skrev og speak intelligent omkring de breed's begynnelsene.At denne øyeblikk denne studere inneholder hen en hundre trykkes etterlyser av de Somali's tidlig historien og de site er fremdeles nedenunder konstruksjon.

Den er ikke ment for de utvungen browser.  Deg, de leser, vil oppdage opptrykk av tidlig sirkulærene, personlig bokstavene fra tidlig notable oppdrettere, glemt og tapt tidlig Somali stamtavlene. Hen de sist fjerdedel århundre vi ha kjærlig arkiveres bort og archived at historien kjenne at dersom someone did ikke bevare disse dokumentene sannhet would blir erstattedes ved rumor og faktum would blitt myte. Vi ha searched de verdensomspennende vev og lese all disponibel litteratur. All are fylles med spekulasjon, teori og hearsay. Uten an anstrengelse such idet denne en, historien av de Somali would blir tapt forever. Heri deg vil fannt begripelighetene, kattene og de people at hjelpes til anlegge at storslått Somali at nå residerer i din bopel. Uten disse people og deres kattene og deres umåtelig anstrengelsene, at Somali would ikke eksistere today. De ha fortjenes deres plass i historien og denne er deres testimonial. Denne er de historie av en lang hård kamp for godkjennelse. Den er en historie av forkastelse, ydmykelse og avpressedes isolering. Den er også en historie av triumf hen fordom og nesten uoverkommelig odds. Den recounts de utkjempe av en small band av tilegnedes individene til gevinst verdensomspennende erkjennelsen for en avl once overveides "uønskverdig" og "uønskede".  I avslutningen vi håp at deg forlate denne site ikke bare bedre informeres men fylles med en greater ane av påskjønnelse for at Somali legge på din skjød. Kanskje da neste deg pick opp din cat's fire eller fem generasjon stamtavle deg might tilogmed imagine hva those tidlig kattene og deres eiere virkelig representere.

 

Bord av Innhold

 

TILBLIVELSE

OPPRINNELSENE AV DE SOMALI I NORD AMERICA

 Hel opptrykk av groundbreaking 1976 studere presenteres til de CFA Brett av Direktørene. Inkluderer tidlig skisse stamtavlene av Abyssinians kjent til bære de longhair gene, tidlig Somali stamtavlene og 1998 aktualisere komplettere historien av Raby Chuffa av Selene, forfaren av all tidlig Nord American Somalis.

 

Tilblivelse | 1998 Aktualisere

 

 

 SCCA SIRKULÆRE

DE 1970'S 

Utdrag fra tidlig klubb sirkulærene pluss hel opptrykk av rominnhold 1 antall 1.Inneholder navnene av those tidlig pionerene og those Somalis at hjelpes til anlegge de elskede bloodlines av today. Inkluderer hvordan de slag were utkjempet og vunnet, strategiene og taktikkene utilized til gevinst dyrebar erkjennelsen.

1974 | 1975 | 1976 | 1977 | 1978 | 1979

 

DE SOMALI OPPDRETTERE FORSLAGET

FOR CFA MESTERSKAP STATUS

 

De 1978 forslaget idet presenteres til de CFA Brett av DirektøreNE i Rosemont, Illinois. Denne var en av to tilbud anmode CFA erkjennelsen av de Somali for Mesterskap status (de annen var presenteres ved de Internasjonal Somali Katt Klubb). Den var at denne møte at drømmen became en virkelighet.

(english versjon - oversettelse vil blir nytilkommen til fremtid tilsetning)

Forslaget

 

PERSONLIG BOKSTAVENE

Da doing forskningen for TILBLIVELSE vi kontaktedes mange tidlig Aby og somali oppdrettere. Disse are deres personlig utsiktene og førstehånds erfaringene.Disse bokstavene tilby unprecendented innblikk og gaven de leser med en truly personlig historien av de avl.

Bokstavene

 

HISTORISK FIRSTS

.En kompilering av those individene og kattene hvem were de fremst til gjør historien og forlate deres markere forever fler.

Historisk Firsts

 

SKISSE STAMTAVLENE

(english versjon - oversettelse vil blir nytilkommen til fremtid tilsetning)

Disse are noe av de tidligst Somali stamtavlene disponibel. Kompileres ved Fru. Ina Rauch for de Somali Katt Klubb av America og furasjert fra annen tidlig kildene.Denne should bevise til blir an uvurderlig redskap for forskeren wanting til forlenge dennes Somali's stamtavle bakke gjennom mørket av tid.

 

Walter & Karen Del Pellegrino

81 Woodland Avenue
Keansburg, NJ 07734

Our Guestbook

View it!


Sign it!

Topp av Etterlyse | Bord av Innhold | English Bopel Etterlyse

 

AAA Matilda United States